Новини

Повернутися до переліку новин

Mastercard і Doconomy запускають екологічно відповідальні платежі

Нова співпраця спрямована на боротьбу зі зміною клімату і дає можливість відстежувати, аналізувати та контролювати вуглецевий слід людини

Стокгольм, 27 лютого 2019 року — Doconomy і Mastercard об’єднують свої зусилля для боротьби зі зміною клімату та впроваджують сервіс DO — безкоштовний та простий у користуванні мобільний банкінг, який надасть змогу користувачам відстежувати, аналізувати та контролювати з свій CO слід завдяки обліку викидів вуглецю.

Завдяки DO від Mastercard і Doconomy користувачі зможуть усвідомлено, відповідно до власних цінностей контролювати щоденне споживання, обираючи екологічно відповідальний стиль життя. DO також робить можливим облік викидів вуглецю у рамках проектів, сертифікованих ООН. Більше того, сервіс DO пропонує користувачам можливість інвестувати у фонди, які позитивно впливають на людей і планету. Таким чином, рішення дає споживачеві розуміння екологічних наслідків його діяльності, пропонуючи інструменти для змін шляхом прийняття екологічно відповідальних рішень.

Окрім можливості зробити споживання користувачів екологічно відповідальнішим, клієнти можуть також подати заявку на отримання фізичної, екологічно безпечної платіжної картки DO Mastercard, яка біологічно утилізується. Це перша картка у світі із друком фарбою з переробленого забрудненого повітря (Air-Ink), без магнітної смуги. Картка DO є найпрактичнішою розробкою платіжного рішення у рамках «Цілей сталого розвитку» (ціль 12, «Відповідальне споживання та виробництво»).

«Разом з Doconomy ми можемо залучити споживачів та представників бізнесу до боротьби зі зміною клімату. Така співпраця є важливою частиною нашої діяльності у сфері екології. Наше інноваційне рішення пропонує людям простий спосіб бути відповідальними за свій вуглецевий слід, наслідки власної діяльності», — зауважив Марк Барнетт, президент Mastercard у Великій Британії, Ірландії, Північній Європі та Балтії.

«Doconomy завдяки глобальній мережі Mastercard має змогу охопити та об’єднати можливості споживачів у всьому світі й спрямувати потенціал на екологічні ініціативи. Для нас найкращим партнером є Mastercard з огляду на цілеспрямованість і передову технологічну експертизу компанії», — прокоментувала Наталі Ґрін, генеральний директор Doconomy.

Додаток DO стане доступним у квітні. Дізнатися більше можна за лінком

Джерело: журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!