Новини

Повернутися до переліку новин

Проведення громадського обговорення в процесі оцінки впливу на довкілля: вартість збільшується

Нагадаємо, що у зв’язку з набранням чинності Закону України «Про внесення зміни до статті 17 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 18 червня 2020 року № 733-IX тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадське обговорення планованої діяльності проводиться у формі надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді). У цей період громадські слухання, передбачені статтею 7 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», не проводяться.


 

При цьому наказом Мінприроди України «Про затвердження розміру плати за проведення громадського обговорення в процесі оцінки впливу на довкілля» від 30 травня 2018 року № 182 затверджена відповідна оплата за проведення громадського обговорення. Враховуючи зазначені зміни Міндовкілля ініційовано проєкт наказу «Про затвердження Розміру плати за проведення громадського обговорення в процесі оцінки впливу на довкілля» з обґрунтуванням нових фіксованих розмірів плати за громадське обговорення в процесі здійснення оцінки впливу на довкілля, що буде справлятися з суб’єкта господарювання.

Зазначеним проєктом акта передбачено диференціацію плати за категоріями планованої діяльності, що визначені статтею 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» від 23 травня 2017 року № 2059-VIII.

 

Зокрема, пропонується такий розмір...

Стаття опублікована частково!
Бажаєте дізнатися більше?

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!