Новини

Повернутися до переліку новин

Сольмаз Фуляді, спікер UKRCEMFOR: «Бетон – це неперевершений матеріал, з якого можна створити все, що завгодно»

Бетон – це не лише будівельний матеріал, його можна використовувати у створенні креативних доробків, надаючи йому будь-яку форму.

Так заявляє відомий архітектор іранського походження Сольмаз Фуляді. Сольмаз вже кілька років живе в Україні і має потужний перелік титулів. Вона головний креатор студії Solmaz Primavera, художник, архітектор, дизайнер інтер’єрів та фешн-дизайнер.

За свою любов до бетону та вміння створювати з нього неймовірні речі пані Фуляді отримала неофіційний статус «королеви бетону».

28-29 травня Сольмаз виступить на VIІІ Міжнародній конференції «UKRCEMFOR 2019: Цементна промисловість. Найкращі практики. Перспективи розвитку», яка відбудеться у Києві в НСК «Олімпійський». Більш як 300 гостям з 10 країн світу архітектор розповість про бетон та його душу.

«Бетон як матеріал для мене дуже особливий, - зізнається Фуляді. - І робота з ним – це виклик для мене. Кожного разу, створюючи унікальний предмет інтер’єру або новий проект, я не знаю, чи вдасться мені впоратися з цим складним матеріалом, перетворивши його на м’який та затишний. Я люблю бетон за його універсальність: завдяки багатогранності його можна поєднати з будь-яким матеріалом. Всупереч стереотипам, які я активно руйную, цей матеріал можна використовувати скрізь».

Своєю творчістю креативний архітектор доводить, що бетон не варто заганяти лише у нішу суто будівельних матеріалів. Один з найкращих виробів з цього матеріалу, створений нею, – бетонне яйцеподібне крісло, зроблене з цементної суміші за секретним авторським рецептом. У списку її доробків також – ажурні люстри з бетону, підлогові світильники, комоди та книжні шафи з арматури, а також авторські інтер’єри у торгових центрах та будинках, причому не лише України, але й Данії та Америки.

Крім Фуляді на конференції UKRCEMFOR виступатимуть відомі експерти України та світу: Кун Коппенхол, Виконавчий директор, CEMBUREAU – Європейська Асоціація цементу; Геннадій Зубко, Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України; Віктор Довгань, Заступник Міністра інфраструктури з питань євроінтеграції; Володимир Шульмейстер, перший заступник Міністра інфраструктури України (2014-2016), директор напряму «Інфраструктура майбутнього», Український інститут Майбутнього; Андрій Рязанцев, директор з економіки та фінансів, «ПАТ Укрзалізниця»; Мадс Нільсен, менеджер з глобальних продуктових ліній, FLSmidth, Данія; Божена Срода, Ph.D., старший експерт в галузі екологічних питань та альтернативних видів палива, Польська асоціація цементу, Польща та ін.

Цьогоріч конференція UKRCEMFOR відбудеться вже увосьме. Це найбільша галузева подія в Україні, яка відбувається раз на два роки.

Докладніше про захід — за посиланням

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!