Новини

Повернутися до переліку новин

Трубопровідна арматура СМО для перекривання потоків питної води із сертифікатом WRAS

Питання якості питної води постає не тільки перед виробниками продукції, до складу якої входить вода, а й перед кожним з нас як основним її споживачем. Це питання щороку набуває все більшої актуальності та є доволі болючим  і для країн «третього світу», і для України.

Вода проходить великий шлях та значну кількість етапів очищення, перш ніж ми можемо її пити.

Проте єдиним способом передачі її до споживача є трубопровідні системи. Не варто забувати, що в системах подачі води важливими є як обладнання, так і матеріали, які безпосередньо контактують з водою. Варто звернути увагу на один з них, а саме — трубопровідну арматуру, яка перекриває та регулює потік води у трубопроводі.

Вода, як і будь-яке інше середовище, контактує з трубопровідною арматурою, а саме — з запірним пристроєм та ущільнюючими матеріалами. Вкрай важливо, щоб усі складові та деталі були виготовлені з безпечних та сертифікованих матеріалів. Якщо ущільнення виконані з неякісних матеріалів, вони зазвичай мають як мінімум неприємний запах, дуже тверді та нечіткого кольору.

Навіть без перевірки сертифікату помітно неякісне обладнання, за яке споживач платить своїм здоров’ям. Тому надважливо вимагати сертифікати у постачальників, обирати надійні бренди та завжди бути пильними щодо зовнішнього вигляду засувок. Які ж сертифікати вимагати?

У світі, а особливо в Європі, існує спеціальний сертифікат WRAS (сертифікат з питань водних норм щодо регулювання водних ресурсів для Великобританії та Ірландії), який регулює та визначає ступінь якості матеріалів, які контактують з питною водою.

Дозвіл WRAS  є необхідним кроком для акредитації в промисловості, коли справа стосується споживання води людиною і процесу виробництва їжі.

Продукція компанії CMO Україна — одна з небагатьох, де всі компоненти клапанів зворотних, заслінок дискових, засувок з обгумованим клином, фільтрів, компенсаторів, всього, що з трубопровідної арматури найчастіше використовують у водних господарствах та водоканалах, затверджені та мають сертифікат WRAS. Тож їх безпечно використовувати для перекриття та регулювання на трубопроводах з відповідним робочим середовищем.

Усі виробничі потужності компанії CMO Valves знаходяться в Іспанії та контролюються всіма європейськими директивами. Продукція сертифікована за стандартом EN ISO 9001, ISO 14001, WRAS  та відповідає європейському стандарту виробництва ЄС 2014/68/UЕ,  що засвідчує якість продукції та екологічний контроль.

Офіційним дилером заводу є компанія СМО Україна. Бренд СМО уже понад 10 років є надійним та розумним рішенням для багатьох компаній України, та щороку успішно долучається до проектів по заміні старих водопровідних систем на нові та екологічно безпечні. Найкраща інвестиція — в якісне та здорове майбутнє!

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!