Новини

Повернутися до переліку новин

Найкращий еколог в Україні: виклик для практиків

Важливість екологічної освіти в сучасному світі вже ні в кого не викликає сумнівів і в багатьох країнах є пріоритетним напрямом навчання і виховання. Особливо цінним є вміння застосовувати знання на практиці!

Беріть участь в Олімпіаді, якщо займаєтеся прикладною екологією і маєте мету — робити роботу  підприємств більш дружньою до довкілля, а виробництва більш екологічними. Або розкажіть про нього колегам з природоохоронної служби, щоб вони могли спробувати удачу.

На всіх учасників чекає захоплива та чесна боротьба, оцінка професійних екологічних експертів і професійний ріст!

Щодня в роботі екологи стикаються з величезною кількістю важливих і відповідальних справ. Саме вони не лише оформлюють документи, без яких неможлива нормальна і відповідальна робота підприємства, а й стежать за дотриманням інтересів довкілля і екологічних прав громадян.  
Саме еколог-практик повинен досконало володіти умінням використовувати знання з професійних дисциплін (моніторинг навколишнього середовища, екологічне право, економіка природокористування, заповідна справа, нормування антропогенного навантаження на природне середовище тощо), бути не лише фахівцем у галузі екології, але й хорошим інженером. Тому що розібратися у всіх хитросплетіннях виробництва може тільки людина, яка розуміє технологію виробництва. Інженерні знання допомагають вирішувати проблеми і суто технічного характеру.

Також важливо володіти не лише знаннями, а й уміти адекватно поводитися у певних ситуаціях, застосовуючи свої уміння, орієнтуватися у чимраз більшому потоці екологічної інформації, вміти шукати потрібні джерела і вибирати саме необхідну інформацію.

Організатор — Професійна асоціація екологів України спільно з Ecobusiness Group,  як ніхто інший знає про відповідальність екологів і їх високий професіоналізм.

Щоб гідно оцінити цю роботу, пропонуємо взяти участь в Олімпіаді!

Джерело: ECOBUSINESS Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!