Новини

Повернутися до переліку новин

Отримайте знання та досвід судової практики в екологічних спорах та добірку позицій Верховного Суду

У сучасному світі якість ведення бізнесу нерозривно пов'язана зі ступенем якості юридичного супроводу, адже в кожному питанні керівникові необхідно оцінювати ризики, і щоб їх уникнути або звести до мінімуму, необхідно зважати на всі тонкощі застосування норм чинного законодавства.

Крім питань, які потребують знань господарського та цивільного права, яких в діяльності суб’єкта господарювання достатня кількість, та в яких досвід має кожний практикуючий юрист, є вузькоспеціалізованими. Зокрема, це — застосування норм природоохоронного законодавства у сфері господарської діяльності підприємства та взаємовідносини з контролюючими органами.

Ми пропонуємо Вам свої знання та досвід судової практики в екологічних спорах та надаємо добірку позицій Верховного Суду щодо окремих питань природокористування та проходження перевірки Держекоінспекції.


► На що спрямований тренінг

Тренінг «Судова практика в екологічних спорах: ВАШЕ джерело права» спрямований на ознайомлення слухачів з позиціями Верховного Суду щодо використання природних ресурсів, підстав застосування відповідальності у сфері природокористування.

► Що отримають слухачі тренінгу

Слухачі матимуть можливість ознайомитися з позиціями Верховного Суду у сфері природокористування, ініціювати та взяти участь у дискусіях щодо актуальних проблем правового регулювання питань захисту довкілля, шукати шляхи вирішення суперечностей при колізіях законодавства,
обговорювати конкретні проблемні ситуації, які виникають у виробничій діяльності кожного із слухачів, отримати практичні інструменти для ефективної діяльності.

Експерт

Людмила Вікторівна Хоміч, автор публікацій з питань правового регулювання використання природних ресурсів, охорони довкілля та систем екологічного управління, експерт журналу «ECOBUSINESS. Екологія підприємства», юрист за фахом.

УЧАСТЬ ПЛАТНА!
Вартість для однієї особи — 1200 грн
Вартість до 12 липня — 990 грн


 


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!