Новини

Повернутися до переліку новин

Про поступове поновлення процесу надання адміністративних послуг з врахуванням безпекової ситуації

Враховуючи безпекову ситуацію, центральними органами виконавчої влади поступово поновлюється процес надання адміністративних послуг. Уряд, органи законодавчої гілки влади та дерегуляції, зацікавлені суб’єкти взаємодії шукають прийнятні для воєнного часу рішення.

Не стоїть осторонь профспілка екологів ПАЕУ, яка звернулась у квітні до Уряду, ДРС та народних депутатів щодо врегулювання прогалин в нормативному забезпеченні господарської діяльності в нових реаліях, що потребують негайного усунення. Повний текст звернення тут >>>

Днями ми інформували, що ДРС підтримала запропоновані ПАЕУ зміни до законодавства -

Розглянуто звернення Професійної асоціації екологів України від 06.04.2022 із вих. No 222/83 також заступником голови екологічного комітету та природокористування, народним депутатом п. Оленою Криворучкіною.

Вдячні за підтримку народним депутатом необхідності внесення змін до окремих постанов КМУ та пропозицій внесення змін до Закону України «Про охорону атмосферного повітря», Водного кодексу України та Закону України «Про відходи».

Оскільки суб’єкти господарювання, що розташовуються у місцевостях, де ведуться бойові дії, перебувають у більш складних умовах у порівнянні з суб’єктами господарювання, розташованими у місцевостях, де відсутні бойові дії, видається доцільним передбачити тимчасове звільнення від виконання обов’язків, передбачених абз. 7 ч. 1 ст. 10 Закону України «Про охорону атмосферного повітря», п. 7 ст. 44 Водного кодексу України, абз. 6 ч. 3 ст. 34 Закону України «Про відходи» саме таких суб’єктів.

Зокрема, буде подано конкретні законодавчі ініціативи. Ознайомитись з повним текстом відповіді можна тут.

Завантажити лист

Сьогодні, як ніколи раніше наша держава потребує злагоджених дій всіх гілок влади, всіх учасників взаємодії задля збалансованого воєнного відновлення економіки, прийняття проукраїнських державницьких рішень. Від цього залежить перемога над ворогом і наше якісне безпечне майбутнє!

Прес-служба ПАЕУ

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!