Новини

Повернутися до переліку новин

Влітку Тесла почне продавати сонячні дахи і домашні акумулятори в супермаркетах

У США компанія Tesla співпрацюватиме з однією з найбільших мереж супермаркетів Home Depot. З липня у 800 із 2200 супермаркетів мережі продаватимуть «сонячні» дахи і домашні акумулятори, передає Хайтек.

Енергетичні продукти Tesla продаватимуть в окремих кіосках: сонячні панелі, «дахи» і акумулятори Powerwall. Частину торгових точок обладнають стендами з інтерактивними демонстраторами. За допомогою цього компанія хоче просувати систему енергонезалежного будинку в маси. З появою «сонячного» даху лінійка продуктів для будинку стала завершеною, тому поява окремих точок для торгівлі домашніми енергетичними технологіями виглядає логічним рішенням. Мережа супермаркетів Home Depot популярна серед людей з різним достатком і рівнем обізнаності про продукти Tesla. Тому у кожного з’явиться можливість дізнатися більше про способи самостійно виробляти електроенергію.

Зараз Tesla реалізує «сонячні» покрівлі і акумулятори в автомобільних салонах, однак це охоплює незначну аудиторію. Маркетингова політика компанії досі не передбачала спеціалізованих торгових точок, тому просування обладнання для домашніх електростанцій через супермаркети – абсолютно нова ідея. В компанії очікують, що вона не лише збільшить продажі, а й дозволить заощадити, зокрема на торгових представниках.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!