Новини

Повернутися до переліку новин

Як підвищувати енергоефективність бізнесу

Питання підвищення енергоефективності тісно пов’язані з екологізацією бізнесу та територіальних громад. Але якщо держава декілька років впроваджує політику енергоефективності у бюджетних установах, надаючи фінансову допомогу, то давно назріла необхідність зрушити нагальне питання енергоефективності в промисловій сфері.

Як підприємству стати енергоефективним, на які міжнародні документи потрібно орієнтуватись при плануванні своєї діяльності, розкаже Тамара Буренко, начальник Управління моніторингу та інформатизації Департаменту стратегічного розвитку Держенергоефективності України.

У світлі останніх зрушень у країнах ЄС, зважаючи на прийняті директиви, енергетичні стандарти для продукції, останні пропозиції Єврокомісії стосовно імпорту продукції з інших країн (закон про клімат, додаткове вуглецеве оподаткування, перегляд енергетичних податків), зміни в українському законодавстві, які стосуються енергоефективності підприємств, є неминучими.

Тому, як зазначає Тамара Буренко, важливими інструментами для виявлення слабких місць на підприємстві є енергоаудит та енергоменеджмент.

Про енергоефективність, як нову філософію господарювання сучасних підприємств, про можливі джерела фінансування для запровадження енергоефективних заходів пані Тамара розповість на щорічній стратегічній ЕКОконференції «ЕКОЛОГІЧНИЙ ДІАГНОЗ ТА РЕЦЕПТ ОЗДОРОВЛЕННЯ ДЛЯ БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ: шукаємо рішення», яка відбудеться 7 листопада 2019 року в Києві.

Програма ЕКОконференції оновлюється. Слідкуйте ТУТ

Запрошуємо фахівців екологічних служб підприємств-природокористувачів з усіх регіонів України, представників профільних міністерств і відомств, експертів наукових організацій, розробників нормативної екологічної документації на ЕКОконференцію 7 листопада 2019 у рамках VII Спеціалізованої виставки «Екологія підприємства», що відбудеться у Міжнародному виставковому центрі.

Місце проведення: м. Київ, Броварський просп., 15.

Джерело: ECOBUSINESS Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!