Новини

Повернутися до переліку новин

«Єдність», «Викинь мотлох із життя» та «Дім – нуль відходів» – новий огляд книг та фільмів у рубриці «Екологія, література та кіно»

Редакція журналу «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» продовжує публікувати матеріали рубрики «Екологія, література та кіно», у якій ми збираємо для вас бібліотеку та пізнавальні фільми, що допоможуть по-іншому сприймати взаємини природи та людини й змінити ставлення до навколишнього середовища.

Беа Джонсон «Дім – нуль відходів»

 Книга, яка поєднує в собі надихаючу історію Беа Джонсона про те, як вона змінила життя своєї сім'ї на краще, скоротивши кількість відходів до одного літра на рік. Також це практичне, поетапне керівництво, що надає читачеві поради та методи, які дозволяють спростити їхнє життя. Книга містить найважливіші поради, інструменти і рецепти, засновані на досвіді Беа.

Вона демонструє процес перетворення на «нульові відходи» з сотнями легких у виконанні порад зі спрощення життя, які буде легко інтегрувати навіть надто зайнятим людям: від приготування домашньої гірчиці і пакування обідів для дітей без вживання пластику до скорочення пошти, що надходить, і свят без надмірного вживання вина.

«Дім – нуль відходів» – це стильний, доступний кожному, покроковий гід, який розповість вам про те, як поліпшити здоров’я, заощадити час і гроші та досягти яскравішого майбутнього для своєї родини і для планети загалом.

Марі Кондо «Викинь мотлох із життя! Мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди»

Стомилися від звичайного прибирання? За методом Марі Кондо ви наведете лад раз і назавжди! Метод не зводиться до набору правил, як сортувати та зберігати речі. Це інструкція зі способу мислення, яка допоможе вам навести лад у домі та в житті й ніколи не повертатися до безладу!

У своїй книзі Марі наводить багато цікавих, а іноді просто дивовижних історій про те, що вона знаходила в будинках своїх клієнтів. А також про те, як магічне прибирання змінювало їхнє життя. Хтось вилікувався від шопоголізму, припинивши скуповувати все поспіль щовихідні. Хтось позбувся не тільки  непотрібних речей, але й непотрібних зв’язків, звільнивши місце і час для чогось важливого. Дехто за період капітального прибирання позбувся зайвих кілограмів і визначився зі стилем одягу. А ще хтось, оточивши себе тільки улюбленими речами, додав у своє життя і кохану людину!

 

Документальний фільм «Єдність» (Unity)
Режисер: Шон Монсон. 2015 р., США

Це історія, яка надає цілковите розуміння світу, в якому все однаково є цінним, і байдуже, чи то людина, тварина або дерево. Це світ, який не спирається на протилежності, а світ, який сприймається тільки як єдине ціле.

Джерело: журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!