Новини

Повернутися до переліку новин

Еколог року-2022: нові можливості професійного розвитку

Колеги, нагадуємо! 1 червня втретє в Україні стартувала Всеукраїнська Олімпіада для екологів підприємств-2022, яка проводиться з метою підвищення професійного рівня працівників екологічних служб та об’єднання професіоналів з усіх регіонів України.

І вже 1 жовтня ми підходимо до фінішної прямої — виконання ІІ туру, поспішіть долучитися до проєкту і вибороти звання «Еколог року-2022».

Усі фахівці, які візьмуть участь в Олімпіаді-2022 отримають широкі можливості для подальшого професійного розвитку, спілкування з колегами, професійного обговорення актуальних тем.

Таким чином, кожен еколог, котрий професійно розвивається, отримує нові можливості для зростання.


І тур з 1 червня до 31 жовтня 2022 року (тестові завдання) — online

 

ІІ тур з 1 жовтня до 31 жовтня 2022 року (практичні завдання) — online

 

ІІІ тур з 1 листопада до 30 листопада 2022 року (підготовка власного проєкту) — online

 

Фінал грудень 2022 року (презентація власного проєкту) — online 


Еколог — це професія, а не хоббі! Це фах, що потребує якісних ґрунтовних знань, вмінь, постійного підвищення кваліфікації! Це щоденна діяльність, що потребує неабияких людських та професійних якостей! Це щоденні РЕАЛЬНІ ДІЇ.

Нагадаємо, Відтепер професія «еколог» в Україні має професійний стандарт, затверджений Наказом Міністерства економіки України 04 травня 2022 року № 1111-22. Важливо, що на рівні держави це підкріплено стандартом!

Зараз країна живе в реаліях військової агресії, де кожного дня ЕКОменеджери боряться за утримання тилу своєї діяльності, формуючи базис для майбутнього економічного відновлення з врахуванням кращих екопрактик. 

Ми прагнемо зберегти безцінний людський і професійний потенціал ЕКОменеджерів сьогодні, захистити його на законодавчому рівні та привернути увагу до завтрашнього майбутнього. 

 


Ваш професійний шлях та розвиток формує базис для майбутнього економічного відновлення з врахуванням кращих екопрактик! Додайте свій досвід в Єдиний банк фахових екологів і менеджерів зеленої економіки >>>

До Реєстру в Банк вносяться відомості про осіб, які мають практичний досвід роботи, підкріплений грунтовними теоретичними знаннями або ті, хто успішно пройшли навчання за додатковими професійними програмами Національного центру сталого розвитку, профспілки екологів ПАЕУ, ін.визнаних структур та отримали підсумкові документи за останні 3 роки. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!