Новини

Повернутися до переліку новин

ЕКОтехнології та інновації: про взаємодію бізнесу й науки в сфері охорони довкілля

Все частіше фіксуємо, що ефективне вирішення проблем сфери раціонального природокористування, екологізації виробництва та зелених змін впирається у відсутність дієвої комунікативної платформи, вміння почути аргументи та вести професійну дискусію.

Бізнес не сприймає громадськість, громадськість бореться з бізнесом, держава не забезпечує належну екологічну безпеку, наука не задіяна до ефективного природокористування… Чи є вихід? І що зрештою натомість отримує Природа?

Professional Association of Ecologists of Ukraine (PAEU) запрошує до співпраці інноваторів, науковців, розробників екотехнологій!

«Ми прагнемо синхронізації інтересів бізнесу, держави, суспільства і Природи», — зазначає Людмила Циганок, президент PAEU, шеф-редактор «ECOBUSINESS», — «тому всі наукові досягнення, розробки, напрацювання вітчизняних науковців мають знайти практичне застосування, можуть допомогти вирішити гострі екологічні проблеми підприємств різних сфер і галузей. Залучаючи до співпраці провідні вузи, ми об’єднуємо зусилля бізнесу та науки в сфері ефективного природокористування задля якості довкілля та сталого розвитку.

Ми прагнемо, щоб платформа, яку ми створюємо, була дієвою та мала практичне застосування. Бізнес має запит на розробки та дослідження, науковці — мають такі можливості».

19 вересня у Києві ПАЕУ проведе робочу зустріч і визначить пріоритети взаємодії з провідними вузами, НДІ та інноваторами в сфері охорони довкілля.

Заплановано залучити провідні вузи для надання доступу кращим студентам до практичних напрацювань PAEU, підвищення рівня саме прикладних знань молодих фахівців, обміну досвідом з науковцями, долучення до ініціатив Асоціації, спільної роботи над підвищенням престижу та важливості професії. Передбачається можливість проходження професійної практики на провідних підприємствах різних галузей.


З питань співпраці:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!