Новини

Повернутися до переліку новин

Хто такий експерт ПАЕУ?

Досить часто до ПАЕУ звертаються з запитанням: «Хто такий професійний еколог? Хто такий експерт ПАЕУ і як ним стати?»

Як неодноразово відмічала Людмила Циганок, Президент Професійної асоціації екологів України (ПАЕУ): «Еколог на підприємстві – особлива каста екологів, що пройшли жорсткий природний відбір у бізнес-структурах – розумні, досвідчені фахівці, виховані і загартовані у боротьбі за існування в джунглях дикого капіталізму українського розливу. «На керівника не надійся, грошей на покращення стану довкілля ніколи немає. У бухгалтерію не ходи. Юрист завжди правий. З екоінспекцією розбирайся сам – виженемо!». Це щоденні реалії роботи еколога підприємства, який не звільняється, не йде в торгівлю, а терпляче і достойно продовжує працювати, проводячи екологізацію підприємства»

ПАЕУ – це об’єднане співтовариство професіоналів, які за власною волею йдуть Шляхом подолання екологічних проблем кожного дня, а не скаржаться на недосконалість законодавства, бездіяльність влади чи малу зарплатню. Це професіонали, що діють, а не «балакають», менеджери, які знаходять рішення задля охорони навколишнього природного середовища. ПАЕУ створює баланс інтересів «влада-суспільство-бізнес-наука» в питаннях охорони довкілля.


Хто може долучитися до ПАЕУ?

  • екологи, фахівці, що відповідають за екологічну безпеку;
  • посадовці і депутати, які, самі того не очікуючи, стали екологами – відповідальними і усвідомленими;
  • звичайні люди – всі, хто готовий діяти з метою покращення стану довкілля, хто розділяє цінності асоціації, хто назавжди став екоЛОГІЧНИМ.

Наші експерти

ПАЕУ створює базу експертів України, що спеціалізуються на різних екологічних аспектах. Разом з вами ПАЕУ буде уважно стежити за «зеленою» повісткою і оперативно реагувати на всі резонансні теми, вивчати кожну конкретну проблему з усіх боків і представляти спільні висновки широкому загалу. Ми допоможемо донести вашу думку до громадськості завдяки екологічній медіаплатформі та запросимо обговорити важливі теми в рамках заходів всіх, хто може вплинути на стан речей.

Експерт ПАЕУ – це особа, що володіє спеціальними знаннями та вміннями в галузі охорони навколишнього середовища, яка може перевірити відповідність документації та ведення господарської діяльності до встановлених природоохоронних законодавчих вимог та норм з метою запобігання негативного впливу такої діяльності на навколишнє середовище, надати відповідно висновок та рекомендації щодо якості складання та дотримання законодавства, провести експертизу, екологічний аудит, може залучатися до справи судом та слідством задля надання достовірної об’єктивної інформації про стан та рівень екологічного менеджменту суб’єкта господарювання.

У чому полягає робота експерта?

  • Ви відповідаєте на запити щодо екологічної проблематики, надаєте коментарі та ділитеся досвідом.
  • Ви ініціюєте зміни в країні: «бачу проблему – пропоную рішення».
  • Ви є лідерами екологічної думки.

Саме ви – рушійна сила екологічного розвитку в УКРАЇНІ! Стейкхолдери

Хто може стати експертом ПАЕУ?

Практики-екологи, проєктанти, інженери сучасних технологій, споруд, фахівці та менеджери, що мають досвід успішної системної природоохоронної діяльності, побудови служби охорони довкілля, розробки новітніх технологій.

ECOBUSINESS Group та Професійна Асоціація екологів України запрошують до співпраці всіх, хто працює над питаннями сталого розвитку, промислової та екологічної безпеки, зменшенням негативного впливу на довкілля.

Що потрібно, щоб стати експертом ПАЕУ?

  • Стати членом ПАЕУ.
  • Надати інформацію щодо свого досвіду роботи, сфери експертності, пропозиції для ринку.
  • Долучитися до роботи комітетів ПАЕУ.
  • Скористатися можливостями ПАЕУ  по максимуму, бути ініціативним та цілеспрямованим на шляху розв’язання екологічних проблем.

Будемо раді спільній діяльності задля чистого і безпечного майбутнього!

ВАЖЛИВО!  Станьте членом ПАЕУ до 26 листопада та отримайте у подарунок квиток на VIII Щорічну практичну ЕКОконференцію-2020 від ПАЕУ «Екологічна безпека-2020: КОЖЕН ПРАКТИК ПОВИНЕН ЗНАТИ…».


Наші контакти:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
info@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!