Новини

Повернутися до переліку новин

ІІ Щорічний бізнес-форум з промислової екології «Екомодернізація-2021: КРАЩІ ПРАКТИЧНІ РІШЕННЯ»

Основне завдання заходу — надати реальну підтримку керівникам підприємств й екологам-практикам в реалізації природоохоронних заходів та підвищенні еколого-економічної ефективності підприємства.

Основа програми — всебічний аналіз діючих і тих, що готуються до прийняття нормативно-правових актів та кращих рішень з екомодернізації підприємств.

По завершенні форуму кожен учасник отримає повне уявлення про те, як зробити ефективнішою діяльність свого підприємства із забезпечення екологічної безпеки.


yes Ключова цінність форуму: вибір спікерів зосереджується на тих, кого мало цікавить політика чи промовиста критика проведеного курсу, для них головне — простою і зрозумілою мовою пояснити, як потрібно жити в поточних      умовах, як відповідати всім вимогам і як оптимізувати свою роботи не дивлячись на всі «але» і «якщо». Живе і корисне спілкування практиків дає можливість переосмислити якісь моменти, уникнути аналогічних помилок і адаптуватися під нові реалії. Варто зазначити, що засилля різного роду заходів на екологічну тематику, не зменшують інтересу саме до цього форуму,


Протягом трьох днів експерти розглядатимуть проєкти НПА і пов'язані з ними нові вимоги до діяльності природокористувачів. Окрему увагу буде приділено передовим технологіям і аналізу успішних практичних рішень у сфері природокористування.

Триденний форум передбачає:

  • Дорожню карту діяльності для керівника та еколога виробництва в поточному році.
  • Перспективи зміни чинного природоохоронного законодавства.
  • Головні перешкоди: як їх подолати.
  • Взаємодія влади, бізнесу та суспільства при вирішенні екологічних проблем в нових умовах.
  • Кращі кейси з екомодернізації.

У діловій програмі:

29 березня — Охорона атмосферного повітря:

Моніторинг, очищення від шкідливих викидів та модернізація виробництв

Цей блок питань буде націлено на вирішення питань захисту атмосфери від шкідливих викидів підприємств металургії, енергетики, цементної, нафтогазової, целюлозно-паперової, хімічної та інших галузей промисловості.

Технології, обладнання та рішення для проєктування і будівництва установок очищення газів і повітря від пилу, золи, діоксиду сірки SO2, оксидів азоту NOx, сірководню H2S, бензапирену, меркаптанів та інших шкідливих речовин

30 березня — Промислові відходи

Цей тематичний блок має на меті обговорити поточний стан законодавства, зокрема ПЗУ «Про відходи видобувних галузей», підготований експертами ПАЕУ, розглянути найуспішніші розробки в сфері безпеки навколишнього середовища на підприємствах, технології переробки вторинних ресурсів. Серед важливих питань:

  •  ресурсоефективність як визначальний чинник зростання в умовах сьогоднішньої економіки: стратегія, практика і економічний ефект;
  •  кращі практики та вживані технології;
  •  економіка замкнутого циклу і комплексний підхід до побудови інфраструктури та залучення відходів в економічний оборот;
  •  ефективне використання вторинних ресурсів і розширена відповідальність виробника.
31 березня — Вода в промисловості

Цей блок форуму буде присвячено напрацюванню ключових пропозицій зі зміни НПА з проблемних питань, акцентів на контроль складу і властивостей стічних вод, технології очищення промислових стоків, популяризації кращих технологій і обладнання для водопостачання, водокористування, водопідготовки й водоочищення в енергетиці, металургії, машинобудуванні, цементній, хімічній, целюлозно-паперовій, нафтогазовій та інших галузях промисловості.

Чиста вода стає стратегічною сировиною і тому проблеми водоочищення і водокористування стають все більш актуальними. Величезну роль вода має в промисловості, де вона застосовується в різних технологічних процесах: для охолодження і нагрівання рідин, газів і обладнання; як розчинник; для приготування і очищення технологічних розчинів; в якості джерела пара для вироблення електроенергії; для транспортування матеріалів і сировини по трубах; для видалення відходів і багатьох інших застосувань.

Захист води від забруднення — одне з найважливіших світових завдань, а ефективне і економічне використання води в промисловості має бути позначено зрештою як один з пріоритетів нашої держави.

Вартість участі: 1800 грн за триденний форум (спеціальні умови участі для членів ПАЕУ)


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!