Новини

Повернутися до переліку новин

Команда Спецпроєкту «LEADERS in ESG 2022» створює ексклюзивний випуск кейсів взаємодії бізнесу з громадами під час війни

Команда Спецпроєкту «LEADERS in ESG 2022» закликає лідерів економічного фронту спільно створити ексклюзивний випуск кейсів взаємодії бізнесу з громадами під час війни під призмою ESG.

«Власники бізнесу саме під військової агресії і загрози майбутньому чітко розуміють, що саме ESG – це не те, що нав’язується їм ззовні, а це їх система ризик-менеджменту, їх запорука стійкості! 

Ми прагнемо зберегти для майбутнього історію становлення економіки нового покоління – стійкої і інноваційної, здобутої через трагедію і війну», - наголошує засновник проєкту, директор Національного центру сталого розвитку і президент спілки ПАЕУ Людмила ЦИГАНОК.


Спецпроєкт «LEADERS in ESG 2022»: 

Це кейси успішної взаємодії бізнесу, громад та держави для спільної перемоги.

Це збірка про важливий щоденний внесок будь-якого масштабу у незалежність від представників економічного фронту.

Це історія про незламних воїнів-підприємців.

Ситуація в Україні показала, що світ є крихким і потребує єдності та партнерства, щоб протистояти глобальним викликам і забезпечувати цілі сталого розвитку. Саме міцний економічний фронт під час війни – це гарантія дієвого війська і незалежності держави.

Як формують екосистему партнерства та взаємодії у 2022 році, виживають самі і допомагають державі, громадам, економіці виборювати незалежність українські та міжнародні компанії, - у спеціальному проєкті «LEADERS in ESG 2022. Україна: бізнес під час війни» 

Оскільки екологічна, соціальна, економічна та політична напруженість зростає щодня, ринки капіталу та суспільство вимагають від компаній відповідати на виклик, пропонуючи рішення для миру, нульового чистого, природно-позитивного та справедливого світу. Навігація у світі, що переживає постійні потрясіння, вимагає швидкості, здатності до адаптації та стійкості до потрясінь. У цьому нестабільному середовищі стійкість є конкурентною перевагою, яка сприяє успіху бізнесу в усі часи.

Встояти самим, допомагати ЗСУ, громадам, відновлювати зруйновані потужності, водночас готуватись до євроінтеграції, адаптуватись до змін клімату і дбати в усіх цих надскладних умовах про довкілля, про раціональне використання дефіцитних ресурсів – це все випало на долю великих і малих підприємств у 2022 році.

Спецпроект – це:

  1. Ексклюзивний випуск кейсів взаємодії в розрізі ESG (компанії майбутнього ніколи не зупиняються на звичайному бізнесі, тому соціальна відповідальність, збереження довкілля і ефективне управління саме під час війни стали must have для майбутнього існування бізнесу в Україні)грудень 2022 (друкований та електронний формат)
  2. Міжнародна презентація-форум онлайн – публічний звіт про внесок бізнесу в боротьбу за незалежність (орієнтовно – грудень 2022)

Скільки живе новина про внесок в перемогу в інтернеті? - три дні максимум!

Ми створимо разом випуск про те, що зробив бізнес, як будувалась взаємодія, це натхненні історії і привід для гордості для майбутніх поколінь!

Прес-служба ПАЕУ

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!