Новини

Повернутися до переліку новин

Комплексне вирішення завдань з проектування, комплектації та монтажу технологічного обладнання систем водопостачання і водовідведення

Комплексне вирішення завдань з проектування, комплектації та монтажу технологічного обладнання систем водопостачання і водовідведення пропонує новий асоційований член Професійної асоціації екологів України - інженерно-виробнича компанія ТОВ «Акваполімер Інжиніринг»

«Акваполімер Інжиніринг» здійснює супровід та керування проектом на всіх етапах його впровадження, що включає в себе досить широкий комплекс робіт від обстеження, проектування, погодження, до виготовлення обладнання, його монтажу, запуску та обслуговування.  

Основними напрямками є проектування, будівництво та реконструкція

  • каналізаційних очисних споруд (КОС)
  • очисних споруд дощових стоків
  • каналізаційних (КНС)та водопровідних насосних станцій(НС)
  • зовнішніхмереж водопостачання та водовідведення та ін. 

Завдяки застосуванню інноваційних технологій та багаторічному досвіду компанія пропонує оптимальні та надійні рішення, які дійсно є ресурсозберігаючими та безпечними, а прийняті та реалізовані надійні рішення в будівництві і експлуатації обладнання для очищення каналізаційних вод показали свою ефективність на об’єктах промислового і побутового призначення. 

 Серед реалізованих проєктів – ЛОС в Івано-Франківській, Львівській, Київській, Вінницькій, Миколаївській та ін.областях. Більше>>>

Сучасна водна стратегія України спрямована на досягнення екологічно безпечного стану водних ресурсів. Водночас серйозна проблема сьогодення -  забруднення водних об’єктів неочищеним поверхневим стоком, яку потрібно вирішувати шляхом інтегрованого управління водними ресурсами  та впровадженням пріоритетних технологій екологічно безпечного водовідведення в населених пунктах України.

Стабільне та надійне надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення є необхідним для комфортного життя та добробуту населення. Для того, щоб водний сектор забезпечував якісне обслуговування споживачів, дбав про довкілля та сприяв підвищенню рівня життя через доступність життєво важливих послуг, необхідне об’єднання зусиль органів державної та місцевої влади, підприємств та громадськості.

Прес-служба ПАЕУ 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!