Новини

Повернутися до переліку новин

Найближчі події вересня-жовтня з екологічного управління в бізнесі

Національний центр сталого розвитку пропонує навчально-професійні програми найближчого місяця для підвищення рівня знань та компетенцій фахівців, відповідальних за екологічну безпеку та дотримання природоохоронного законодавства:

22 вересня 2022 р.

NEW! Вебінар «ПІСЛЯПРОЕКТНИЙ МОНІТОРИНГ під час війни: основи організації та проведення».

Запроваджуючи процедуру оцінки впливу на довкілля, інструментом контролю щодо впливу на довкілля під час провадження планованої діяльності окреслено післяпроектний моніторинг.

Проте всі «вузькі місця», які були до 24 лютого, сьогодні лише загострилися й ускладнилися.

З одного боку, Уряд та Верховна Рада, ухвалюючи Закон України «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни», звільнили суб’єктів господарювання від подання звітності, зокрема і за результатами ППМ.

З іншого — зобов’язання щодо здійснення моніторингових досліджень з визначеною періодичністю та відносно визначених об’єктів залишилася. Заходи післяпроектного моніторингу у складі висновку з оцінки впливу на довкілля є обов’язковими до виконання.

Розбір практичних питань та алгоритму дій для суб’єктів господарювання проведуть експерти спілки ПАЕУ.

23 вересня 2022 р.

Експрес-курс підвищення кваліфікації менеджерів природоохоронної діяльності «УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ» з ДОКУМЕНТОМ ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКА!

За результатами проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища ДЕІ складає Уніфіковану форму акту, в якій серед інших питань зазначається забезпечення професійної підготовки, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців суб’єкту господарювання у сфері поводження з відходами на підставі пункту «м» частини першої статті 17 та статті 34 ЗУ № 187/98.

Запрошуємо фахівців, відповідальних за поводження із відходами, на курси підвищення кваліфікації!

26 вересня 2022 р.

Атестація фахівців  підприємств з екологічної безпеки та сертифікація ELEML «Environmental law. Environmental management. Leadership»

Сертифікат ELEML, що підтверджує професійні компетенції з екологічного права та екологічного менеджменту, green economic recovery – запорука успішного ведення діяльності з урахуванням екологічних ризиків, налагодження системи екологічного менеджменту та підвищення відповідального ставлення до дотримання природоохоронного законодавства, новий рівень знань та відповідних практичних компетенцій!

  • 27 вересня 2022 р.

Корпоративне навчання для фахівців вашого підприємства

Замовте корпоративне навчання для фахівців вашого підприємства з питань екобезпеки, довкіллєвого права, або ж ми підготуємо працівників до впровадження систем екологічного менеджменту ISO. 

Для успішного і якісного ведення діяльності при виробництві продукції чи наданні послуг слід приділяти велику увагу кваліфікованості і компетентності персоналу. При впровадженні систем управління по стандартам ISO, персоналу, відповідальному за систему, необхідно проходити спеціалізоване навчання для набуття необхідної компетентності. 

В Національному центрі сталого розвитку удосконалюють екологічний напрямок сталості понад 2000 фахівців щороку та такі провідні компанії, як Астарта, Укргідроенерго, Укргазвидобування, Укртрансгаз, Метро кеш енд Керрі, Ашан, Нафтогаз, Донецькоблгаз та ін. 

11-21 жовтня 2022 р.

Онлайн-курс дистанційного навчання «ПІСЛЯПРОЄКТНИЙ МОНІТОРИНГ: основи організації та проведення» спрямований на ознайомлення з законодавчо-нормативною та методичною базою з питань моніторингу довкілля  та формування системи післяпроєктного моніторингу планованої діяльності.

Слухачі будуть мати можливість

  • ознайомитися з нормативно-правовими актами у сфері післяпроєктного моніторингу планованої діяльності
  • отримати консультаційний супровід експертів під час проходження курсу
  • отримати практичні інструменти для ефективної діяльності та методологічні матеріали щодо післяпроєктного моніторингу

ВАЖЛИВО! Курсом передбачено онлайн-заняття, протягом якого експерти відповідатимуть на запитання учасників щодо проведення та організації ПІСЛЯПРОЄКТНОГО МОНІТОРИНГУ.

Курс складається із модулів, які охоплюють загальні основи побудови системи післяпроєктного моніторингу планованої діяльності.

13 жовтня 2022 р.

Форум взаємодії «TOGETHER-2022: Стійка трансформація як частина глобальної технології перемоги».

Завдяки залученню досвідчених експертів і конкретним прикладам подія максимізує взаємодію, дозволяючи стейкхолдерам синхронізувати уявлення про зміни, виклики та можливості, якими їм потрібно буде скористатися в умовах криз, війни і кліматичних змін.

 

 

 


Наші контакти:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
info@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!