Новини

Повернутися до переліку новин

ПАЕУ закликає бізнес до взаємодії задля дуальної освіти

Взаємодія бізнесу, HR та екологічної спільноти вкрай важлива сьогодні, як ніколи. Криза на ринку праці, щороку зростаючі кліматичні та екологічні виклики, низька інституційна спроможність, недостатній рівень знань та навиків спеціалістів-екологів підштовхують бізнес та заклади вищої освіти до більш ефективних спільних дій!                                                                                      

Професійна асоціація екологів України закликає бізнес сформувати Відкритий реєстр підприємств, які готові надавати базу для практики кращим студентам-випускникам, незалежно від територіального розміщення ЗВО.

Сьогодні ПАЕУ підписала меморандум про колаборацію з найбільшою спільнотою HR-ів та кадровиків – Hrliga (створена у 2005 році)

Де взяти ефективного співробітника? Як підприємству укріпити кадровий потенціал?

Вихід є – дуальна освіта!

Дуальна форма здобуття професійної освіта –підхід, що суттєво відрізняється від «практичних відпрацювань», оскільки в його основі не тільки закріплення теорії на практиці, а саме навчання в умовах виробництва.

Після випуску студенти-екологи, які навчалися за дуальною формою, вміють працювати з технікою, розуміють усі технологічні процеси та мають досвід взаємодії з досвідченими фахівцями підприємств. Часто їм потім пропонують відкриті вакансії на цьому ж підприємстві, тож їхнє працевлаштування є досить високим.

Чому бізнесу це вигідно?

Дуальна освіта – не лише далекоглядно! Це частина глобальної стратегії розвитку! КСВ вимагає від кожного бізнесу поводитися етично та покращувати якість життя суспільства. Кожен бізнес повинен добровільно прийняти рішення — зробити свій внесок в краще суспільство і більш чисте довкілля або не робити цього.

Фактично, ці терміни позначають одну і ту ж концепцію ведення бізнесу.

Але соціальна відповідальність бізнесу характеризує загальне розуміння цього процесу, а КСВ — безпосередньо механізм / модель управління бізнесом з метою досягнення відповідних результатів.

Як долучитися до проєкту «Бізнес для дуальної екологічної освіти»?

Якщо Ваше підприємство (організація, структура) готові працювати з майбутніми екологами або вже працюють – заповніть форму >>>

Нагадаємо, нещодавно ПАЕУ запустила віртуальну дошку оголошень, присвячену пошуку та пропозиції роботи для екологів, інженерів, фахівців з екологічної безпеки

ЕКОтрансформуємо Україну разом!

Прес-служба ПАЕУ

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!