Новини

Повернутися до переліку новин

Подбайте про фахові компетенції. World Environment Day із Національним центром сталого розвитку

Криза кадрів - виклик сьогодення. Кругова економіка не буде побудована без кваліфікованих фахівців

15 грудня 1972 р. Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 червня Всесвітнім днем навколишнього середовища. Вибір цієї дати обґрунтовано тим, що саме в цей день відкрилася Конференція ООН із проблем навколишнього середовища, за результатами якої створено Програму ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП).

Головна мета свята — стимулювати активну діяльність світового співтовариства, спрямовану на збереження балансу в природі та навколишньому середовищі.

Національний центр сталого розвитку та Професійна асоціація екологів України закликають відзначити World Environment Day з користю та традиційно готують важливі ініціативи та приємні бонуси для фахівців та менеджерів сфери!

Світ не стоїть на місці, він динамічний. Набирають обертів світові тенденції:

  1. у другій половині 2022 року з'являться єдині міжнародні стандарти розкриття ESG-інформації, зростає актуальність публічної відкритості бізнесу в питаннях захисту довкілля
  2. Україна входить в наступну стадію війни, потрібні оперативні зважені обґрунтовані кроки та розуміння алгоритмів діяльності підприємства під час війни та закладання фундаменту green economic recovery

СЛІВ ЗАМАЛО – ДІЙМО ПРОФЕСІЙНО РАЗОМ!

  • Із 1 червня стартувала Всеукраїнська олімпіада для екологів підприємств-2022 (участь безкоштовна). Еколог — це професія, а не хоббі! Долучайтеся та ставайте взірцем для інших, можливо саме ви отримаєте головну відзнаку 2022 року – ЕКОтрансформація.
  • Будьте сучасним менеджером нового покоління – не зупиняйте свій професійний розвиток. До вашої уваги - сертифікація ELEML «Environmental law. Environmental management. Leadership» та атестація відповідальних за екологічну безпеку. Програма сертифікації ELEML актуалізується та оновлюється відповідно до сучасних вимог щодо компетенцій фахових екологів і менеджерів!
  • Долучайтеся з 15 червня 2022 до Нового практичного курсу для розробників екологічної документації за зниженою вартістю! Знання та вміння – це ваша подушка безпеки у воєнний та післявоєнний час, ваша впевненість у затребуваності на ринку
  • Відчуйте глобальні тренди та вектори професії під час GREEN ECONOMIC RECOVERY FORUM «Бізнес в нових реаліях: війна, екотрансформація, євроінтеграція» вже 24 червня 2022!

Головний бонус для учасників червневих подій: Не загубіться у вихорі негативних подій та штормів професії. Потрапляйте до Єдиного банку фахових екологів і менеджерів зеленої економіки. Ваш досвід є унікальним та безцінним! #ЕКОменеджери важливі 

World Environment Day: це літо нових можливостей!

ВСІ ці ініціативи тісно пов'язані однією метою – налагодити систему екологічного менеджменту та підвищити відповідальне ставлення до дотримання природоохоронного законодавства, поглибити знання щодо зеленого відновлення виробництва в умовах війни та післявоєнний період.


Наші контакти:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
info@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!