Новини

Повернутися до переліку новин

Правила екосвідомої людини: mission possible

Сьогодні експерти ПАЕУ зробили свій внесок до Earth Day, відгукнувшись на запрошення команди Shell, провівши бесіду задля підвищення екосвідомості співробітників компанії «Правила екосвідомої людини: mission possible»

«Вода – наше все! Як щоденні дії збережуть життя» – с такою мотивацією до аудиторії звернулася закохана у водний елемент Мар’яна Гінзула, експерт водного комітету ПАЕУ 

«Вода як цінний ресурс, яку ми п’ємо, готуємо з нею, купаємось і прибираємо свої оселі, є чимось звичним і завжди присутнім у нашому житті. Але 111 місце України у рейтингу 152 країн з водозабезпеченості очевидно вимагає зусиль кожного з нас. Бо з капель складається океан. Тому за воду варто боротися! І на це здатний кожен з нас», - наголосила пані Мар’яна

Запальна Ольга Сютікова, експертка ПАЕУ зі стійкого розвитку, збереження біорізноманіття та адаптації до змін клімату, провела з учасниками інтерактив, змусивши їх відповісти на питання:


  • Чому небезпечно спалювати побутове сміття і траву, й чому це варто робити на сміттєспалювальному заводі? 
  • Що таке зміна клімату і звідки вона береться? Тепловий ефект від парникових газів та як ми можемо його зменшувати на власному подвір*ї?
  • Яким має бути ідеальний газон та які дерева висаджувати, щоб онуки ними пишалися?

Наприкінці виступу пані Ольго підсумувала: «Треба уявити ідеальне майбутнє, в якому люди знайшли баланс із планетою, повірити в його досяжність і робити реальні власні кроки кожен день, не зважаючи на перешкоди та хвилини зневіри й розчарування. Тільки так відбувається еволюція - "In Green future we trust"!»

Натхнення Людмили Циганок, президента Професійної асоціації екологів України, передається кожному. Розпочинаючи свій спіч Людмила наголосила «Бути еко – це просто!» Разом із президентом ПАЕУ учасники заходи задавалися питаннями:

Як уникнути поверхневого хайпу на трендах і відрізняти справжні eco-friendly рішення? 

Які щоденні дії доступні, дружні до довкілля та корисні кожному? 

Завершуючи свій виступ Людмила наголосила: «Схоже, коли справа стосується стійкості, бізнеси і люди стикаються з однаковими челенджами. Від тих і від інших вимагають негайної і повсюдної трансформації – включитися в екогонку, стати усвідомленими, скоротити свій вуглецевий слід до мінімуму. Це процес, що вимагає часу і об'єднання колективних та індивідуальних зусиль. І освіта відіграє в ньому ключову роль. Тому зараз важливо не шеймити один одного, а підтримувати»


ПАЕУ вдячна команді Shell за запрошення та небайдужість до проблем підвищення екосвідомості!

Щоб залучити ваших співробітників, підвищити рівень екосвідомості працівників, їх родин – звертайтеся до Професійної асоціації екологів України та Національного центру сталого розвитку!


З питань співпраці:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!