Новини

Повернутися до переліку новин

Сертифікація ELEML для лідерів сфери екологічної безпеки

Відповідно до вимог статті 7 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» екологічні знання є обов’язковою кваліфікаційною вимогою для всіх посадових/службових осіб, діяльність яких пов’язана з використанням природних ресурсів та призводить до впливу на стан навколишнього природного середовища. Як отримати гідні та практичні знання? З’ясовуємо в матеріалі.

Одним з головних напрямів діяльності Професійної асоціації екологів України (ПАЕУ) є сприяння організації та впровадженню заходів щодо вдосконалення екологічної освіти, розвитку екологічної професії та підвищення кваліфікації екологів. Керуючись вимогами законодавства, а саме статті 6 Закону України «Про професійний розвиток працівників», статті 7 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», а також власним статутом ПАЕУ, а також зважаючи на важливість дотримання екологічної безпеки суб’єктами господарювання, асоціація ініціює безперервну сертифікацію ELEML «Environmental law. Environmental management. Leadership» та атестацію відповідальних за екологічну безпеку суб’єкта господарювання з липня 2021 року!

Серед завдань ПАЕУ:

  • формування конкурентоспроможного кадрового потенціалу екологів;
  • заохочення та розвиток екологічної спільноти, стимулювання до добросовісного виконання вимог природоохоронного законодавства;
  • формування найбільшого банку екологів для роботодавців – Еnvironmental managers data bank 
  • створення профілю найуспішніших представників галузі та підтримка тренду «Екоменеджери важливі»

ПАЕУ стверджує, що безперервний професійний розвиток лідерів з екологічної безпеки, підтвердження бізнес-компетенцій з екологічного права та екологічного менеджменту – це запорука успішного ведення бізнесу з урахуванням екологічних ризиків, запровадження принципів сталого розвитку та найкращих технологій і систем екологічного менеджменту, підвищення відповідального ставлення до дотримання природоохоронного законодавства, тому до участі у добровільній сертифікації ELEML запрошуються: 

  • топ-менеджери, які здійснюють загальне керівництво підприємством або керують екологічними аспектами її діяльності;
  • директори секторів ОНС;
  • головні екологи, головні інженери, начальники управлінь; 
  • начальники конструкторських і виробничо-технічних відділів, начальники цехів;
  • директори інжинірингових, проєктних, науково-дослідних організацій тощо;
  • директори та фахівці департаментів екології органів місцевого самоврядування;
  • екологічні інспектори та інші посадові особи

Система ELEML спрямована на підтвердження рівня професійних знань і навиків шляхом проведення кваліфікаційних тестувань і створення умов для тривалої професійної освіти, впровадження високих стандартів професійної діяльності менеджерів та фахівців.

Претенденти, що розпочинають навчання за програмами підготовки та атестації ELEML, повинні мати певний Оpening-рівень професійної підготовки. Право на участь у сертифікації ELEML надається особам, що відповідають кваліфікаційним вимогам до освіти і стажу роботи, які володіють визнаними професійною спільнотою кваліфікаційними документами (свідоцтвами, сертифікатами, атестатами, дипломами тощо), що фіксується в особистому портфоліо претендента на отримання/пролонгацію сертифіката ELEML — «Environmental law. Environmental management. Leadership». 


Зверніть увагу!

Сертифікат ELEML діє три роки, протягом яких власник сертифікату зобов’язується безперервно демонструвати професійні досягнення, брати активну участь у реалізації практичних кейсів підприємств в сфері екологічної безпеки, передавати та обмінюватися професійним досвідом на платформах, а також постійно підвищувати свою кваліфікацію згідно вимог природоохоронного законодавства.


Отримайте власний сертифікат ELEML: «Environmental law. Environmental management. Leadership», зробіть власний крок до підтвердження рівня професійних знань і навиків та до найбільшого банку екологів для роботодавців «Еnvironmental managers data bank» 


Наші контакти:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
info@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!