Новини

Повернутися до переліку новин

Що обрати: зовнішні консультації з питань екоправа, екобезпеки та сталого розвитку чи внутрішню команду?

Консалтинг з питань сталого розвитку в усьому світі останніми роками стає все більш популярним варіантом, оскільки підприємства та муніципалітети стикаються з проблемами, що виникають у регуляторному середовищі та у підтримці хорошого суспільного іміджу.

Консультанти передають підприємствам свої спеціальні знання та досвід, щоб надати як короткострокові рішення, так і довгострокові рекомендації.

Хоча консультації часто є найдорожчим рішенням, деякі фірми просто не мають внутрішніх ресурсів, щоб самостійно орієнтуватися у дедалі складніших нормах.

Ми розглянемо переваги та недоліки консультування з питань екоправа, екобезпеки та сталого розвитку і порівняємо їх із перевагами створення внутрішньої команди 

Переваги
залученої команди
Sustainability Consulting

Переваги
внутрішньої команди
з питань екоправа, екобезпеки та сталого розвитку

Нейтралітет

Консультанти не пов’язані безпосередньо з підприємством, в якому вони консультують, і, як правило, не прив’язані до щоденних операцій і вкорінених звичок, які можуть існувати в компанії. 

У результаті вони, ймовірно, нададуть поради без будь-якої упередженості. 

Це має вирішальне значення для того, щоб на будь-яке прийняття рішень не впливали наявні уподобання або легкість моменту.

 

Доступність

Консультанти часто обслуговують декілька клієнтів протягом будь-якого дня тижня, і ваші потреби можуть бути не на першому місці в їхньому списку справ. 

Саме наявність спеціальної команди в компанії дає змогу негайно вирішувати нагальні проблеми. 

Експертиза

Консультанти зазвичай володіють високим ступенем польових знань, часто спеціалізуються на дуже вузьких і специфічних навичках. Це особливо актуально в галузях з важким і складним регулюванням, де досвід консультанта може позбавити фірму від дорогих юридичних проблем.

 

Багатофункціональність працівників

У випадку, коли на спеціалістів покладено надто багато різнофункціональних обов’язків, як-то охорона праці + екобезпека + юридичний супровід, існує ризик виникнення  дорогих юридичних проблем.

 

Передбачувана вартість

Хоча гонорар консультанта може бути високим, він, як правило, погоджується перед тим, як приступити до роботи. Це означає відсутність несподіваних витрат, а вартість роботи можна оцінити дуже швидко. 

 

Вартість

Консультанти, як правило, дорожчі, ніж працівники. 

Гонорар консультанта не є гарантією успіху, а висока ціна часто перевищує те, що можуть собі дозволити багато фірм

Третій варіант: сертифікація «Environmental law. Environmental management. Leadership» від PAEU

Велика кількість підприємств має ресурси та можливість вирішити більшість проблем стійкості та екологічної безпеки без використання консультанта, але вони не знають, з чого почати. 

Сертифікація ELEML надає важливі вказівки та робить ваше підприємство активним лідером у вирішенні унікальних багатовимірних проблем бізнесу в 21 столітті. 

Екологічна освіта є динамічним та спільним процесом, спрямованим на гармонізацію діяльності людини з природою на основі сталого розвитку для забезпечення якості життя майбутніх поколінь.

PAEU визнає необхідність постійного поповнення екологічних знань і прагне не лише Вас інформувати про природоохоронні заходи, а й надавати Вам можливості професійного розвитку.

Інновації, постійний розвиток, відбір експертів, практичні матеріали та найсучасніші комунікації – все це запропоновано Вам!

Сертифікаційний курс «Екологічне право. Екологічний менеджмент. Лідерство» постійно оновлюється і актуалізується відповідно до змін природоохоронного законодавства.


Наші контакти:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
info@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!