Новини

Повернутися до переліку новин

Відкрите звернення до Уряду України щодо запуску зеленої економіки

Професійна асоціація екологів України підтримала Відкрите звернення Global 100% RE Ukraine до Уряду України щодо запуску зеленої економіки, як інструменту економічного зростання та оздоровлення країни.

Пандемія вірусу Covid-19 боляче вразила весь світ, демонструючи непідготовленість країн та урядів до такої неочікуваної атаки. Поки країни намагались поставити рекорди зростання ВВП, замовчуючи глобальні кліматичні виклики, пандемія вдарила по людським життям, та за якісь 2 місяці без жодного пострілу, забрала десятки тисяч життів, без будь-яких фінансових попереджувальних індикаторів зупинила економічне зростання. Економічну кризу ми подолаємо, вакцину від вірусу рано чи пізно буде знайдено, проте продовжувати знищення планети через шкідливу для навколишнього середовища діяльність, ми собі дозволити вже не можемо.

Економічне відновлення вимагатиме значних інвестицій та створення великої кількості нових робочих місць, щоб підтримати всі вражені компанії, регіони та сектори, які постраждали через зупинку економіки. Розраховувати немає на кого, криза світова та вдарить по кожній країні та об’єднанню, кожен уряд буде в першу чергу рятувати та захищати внутрішню економіку, свого споживача та виробника.

►►► Лист Global 100% RE Ukraine

Закликаємо спільно з партнерами Global 100% RE Ukraine врахувати наведені у листі рекомендації під час розробки законопроектів, що регулюють галузь ВДЕ.

Прес-служба ПАЕУ

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!