Новини

Повернутися до переліку новин

ВІРТУАЛЬНИЙ САМІТ-БРИФІНГ ЕКОТРАНСФОРМАТОРІВ-2021

26 травня, 11.00-15.00
«ЗЕЛЕНИЙ КУРС НА СТАЛИЙ РОЗВИТОК: проекти, які екологізують…»

Вперше буде проведено масштабний онлайн-брифінг стейкхолдерів зелених змін! 

«Ми прагнемо показати внесок бізнесу в покращення стану довкілля! Ми об'єднуємо тих, хто ДІЄ і ШУКАЄ можливості! 
Модернізація і перехідний етап до використання сучасних технологій не може бути реалізований миттєво, скоріше, вони орієнтовані на довгострокову перспективу.

Ecobusiness Group – організатор проекту «Екотрансформація», що вже четвертий рік поспіль розшукує і популяризує кращі досягнення в екологізації, ставить за мету показати багатогранність викликів, що стоять перед всіма нами!

Схоже, коли справа стосується стійкості, бізнеси і люди стикаються з однаковими челенджами! Від тих і від інших вимагають негайної і повсюдної трансформації - включитися в екогонку, стати усвідомленими, скоротити свій вуглецевий слід до мінімуму.

Це процес, що вимагає часу і об'єднання колективних та індивідуальних зусиль. І освіта та правильне інформаційне поле відіграє в ньому ключову роль.

Участь у проекті – віртуальний меморандум про взяті зобов’язання екологізуватися і не звертати з обраного шляху! Кожен, хто має успішні реалізовані чи проекти, що на стадії реалізації, може поділитися досвідом!», - зазначає Людмила Циганок, засновник проекту.

Будь-яка сучасна компанія сьогодні прагне стати більш дружньою довкіллю, змінити підходи до використання природних ресурсів, модернізувати застарілі технології. Більшість виробництв України будувалися ще в минулому столітті, тому їх озеленення – процес тривалий і недешевий! Однак – це невідворотна необхідність!

Найкращий спосіб заявити про свою позицію - власний приклад, конструктивно обгрунтований, аргументований і представлений в поважній і доброзичливій манері, особливо коли мова йде про щось настільки моральне і важливе, як порятунок рідної планети.

 

РАЗОМ НА ВІРТУАЛЬНОМУ САМІТІ ЕКОТРАНСФОРМАТОРІВ-2021 стейкхолдери зелених змін розкажуть, над чим ведеться робота зараз, в період, коли щомісяця нові вимоги і завдання змушують змінюватися ще швидше!


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!