Новини

Повернутися до переліку новин

Як стати екологом року?

Як стати екологом року, знають не з теорії, а з власного переможного досвіду дві попередні переможниці проєкту «Еколог року» - Ірина Швець (2020 р.) та Марія Лопушанська (2021 р.).

  • серед 2157 учасників попередніх турів 14 грудня 2021 року перемогла Марія Лопушанська, еколог ТОВ «Західнадрасервіс»
  • серед 2000 учасників у фіналі 27 листопада 2020 року перемогла еколого-практик з Покровська (Донецької обл.) Ірина Швець      

У процесі підготовки відповідей на завдання Олімпіади здобувачі звання «Еколог року» удосконалюють знання природоохоронного законодавства, слідкують за його змінами, новітніми тенденціями в екологічному менеджменті та екотехнологіями в Україні та світі – підвищують рівень власних знань.

Усі фахівці, які візьмуть участь в Олімпіаді-2022, також отримають широкі можливості для подальшого професійного розвитку, спілкування з колегами, професійного обговорення актуальних тем (старт цьогорічного проєкту – 1 травня 2022).

«Важливою є навіть не перемога, а саме процес роботи над багатосторонніми завданнями, які ретельно готують провідні експерти. Учасники не лише актуалізують знання, а й вчаться в процесі, застосовуючи свої уміння в реальних робочих ситуаціях, намагаються орієнтуватися у чимраз більшому потоці екологічної інформації, шукають потрібні джерела і вибирають саме необхідну інформацію» - пояснює Людмила Циганок, президент ПАЕУ, засновник проєкту.

Багато роботодавців теж всіляко стимулюють тих, хто постійно прагне не просто гарно виконувати поставлені завдання, а й не зупинятись на досягнутому.

Так, фіналісти 2021 року Бабич Яна (Філія Бурове Управління «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування») та Тюпа Людмила (Управління будівельно-монтажних робіт «Укргазспецбудмонтаж» АТ «Укргазвидобування») були відзначені не лише організаторами конкурсу на підсумковому форумі «ЕКОтрансформація» та всією експертною спільнотою, а й отримали почесну відзнаку від Генерального директора та Голови об’єднаної профспілкової організації «Укргазвидобування».

Таким чином, кожен еколог, котрий професійно розвивається, отримує нові можливості для зростання.

Перевірте свій рівень і ви!

Нагадуємо, цьогорічний проєкт стартує 1 травня.

Подивитись завдання минулих років можна тут>>>

Нагадуємо, у 2020 році Професійна асоціація екологів України (ПАЕУ) ініціювала безперервну сертифікацію ELEML «Environmental law. Environmental management. Leadership» та атестацію відповідальних за екологічну безпеку   

Сертифікат ELEML підтверджує професійні компетенції з екологічного права та екологічного менеджменту, – запорука успішного ведення діяльності з урахуванням екологічних ризиків, налагодження системи екологічного менеджменту та підвищення відповідального ставлення до дотримання природоохоронного законодавства, новий рівень знань та відповідних практичних компетенцій! 

Система спрямована на підтвердження рівня професійних знань і навиків шляхом проведення кваліфікаційних тестувань і створення умов для тривалої професійної освіти, впровадження високих стандартів професійної діяльності менеджерів та фахівців.

Прес-служба ПАЕУ

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!