Новини

Повернутися до переліку новин

Як стимулювати українських виробників до екомодернізації

Екологічна модернізація промисловості – вже не просто сучасний економічний тренд в провідних країнах світу. Євросоюз, Північна Корея і навіть Китай, роблять гучні заяви щодо досягнення кліматичної нейтральності та відмови від викидів СО2 не тільки через забруднення навколишнього середовища, а й через фінансові наслідки для бізнесу.

В Україні шлях до еко модернізації лише починається: поява різноманітних еко ферм, гідроелектростанцій, вітряків, сонячних панелей, і навіть металургійних екологізованих заводів. 

ЕКОтрансформація-2021 – щорічний проєкт, що вже вчетверте ставить за мету популяризацію ідей зеленої модернізації економіки та її складових; сприяння розвитку послуг ресурсозбереження в Україні; підтримку державних органів, бізнесу та громадянського суспільства в адаптації Порядку денного сталого розвитку.

Як стимулювати українських виробників до екомодернізації? – з пошуку відповідей на це запитання та щорічним форумом «ЕКОмодернізація» розпочинається новий щорічний проект. Вже 29-31 березня у  Києві!


Команда проекту Ecobusiness Group запрошує презентувати свої досягнення підприємства, що озеленюються та знижують тиск на довкілля, будуючи очисні споруди, реалізовуючи екопроекти тощо!


Запрошуються до співпраці:

  • Всі, хто має проекти з захисту атмосфери від шкідливих викидів підприємств металургії, енергетики, цементної, нафтогазової, целюлозно-паперової, хімічної та інших галузей промисловості.
  • Технології, обладнання та рішення для проєктування і будівництва установок очищення газів і повітря від пилу, золи, діоксиду сірки SO2, оксидів азоту NOx, сірководню H2S, бензапирену, меркаптанів та інших шкідливих речовин.
  • Найуспішніші розробки в сфері безпеки навколишнього середовища на підприємствах, технології переробки вторинних ресурсів.
  • Технології очищення промислових стоків, популяризації кращих технологій і обладнання для водопостачання, водокористування, водопідготовки й водоочищення в енергетиці, металургії, машинобудуванні, цементній, хімічній, целюлозно-паперовій, нафтогазовій та інших галузях промисловості.

З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!