Новини

Повернутися до переліку новин

ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОФЕСІЙНИЙ СТАНДАРТ «ЕКОЛОГ»

Відтепер професія «еколог» в Україні має професійний стандарт, затверджений Наказом Міністерства економіки України 04 травня 2022 року № 1111-22

ЗАВАНТАЖИТИ НАКАЗ 

В ПАЕУ спільно з партнерами кілька років працювали над стандартом, адже еколог – це не просто людина, що любить довкілля, це серйозна професія, що потребує спеціальних знань і кваліфікації! Важливо, що на рівні держави це підкріплено стандартом!

Еколог повинен мати добру обізнаність з питань гуманітарної та соціально-економічної спрямованості (історія України, філософія, культура, політологія, соціологія та інші), володіти базовим об'ємом знань з фізики, хімії, біології, вищої математики та обчислювальної техніки, мати необхідні знання з природничих наук (геологія, метеорологія, гідрологія та інші) і досконало володіти умінням використовувати знання з професійних дисциплін (моніторинг навколишнього середовища, екологічне право, економіка природокористування, заповідна справа, нормування антропогенного навантаження на природне середовище тощо). Більше >>>

Довідка

З першого дня створення Українська асоціація професіоналів довкілля (ПАЕУ/Professional Association of Ecologists of Ukraine) сприяє правовому та професійному визнанню індивідуального навчання та досвіду менеджерів з охорони довкілля, екологів, інженерів, технологів, науковців і правників та дбає про зелене зростання та відновлення економіки. Це визнання підтримується реєстром ELEML та Банком екологів і менеджерів зеленої економіки, що є центральним джерелом для громадськості, уряду та бізнесу для підтвердження професійної перепідготовки в сфері охорони довкілля.

Глибина та широта знань, підтверджених сертифікацією ELEML, можуть підвищити вашу ринковість в майбутньому. 

PAEU підтримує професіоналів з охорони довкілля через свої програми навчання і сертифікації, визнаючи компетентність зареєстрованих менеджерів з охорони довкілля.   

PAEU діє також як платформа для структурованого розвитку кар'єри від студентського членства до сертифікації професіонала з охорони довкілля, і є сильним прихильником етики та найвищих стандартів практики в екологічних професіях. 

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!