Новини

Повернутися до переліку новин

Про проект «2022: ECOTRANSFORMATION&ESG without borders»

Чотири роки поспіль медіа-проект «Екотрансформація» пополяризував кращі практики зеленої трансформації в Україні, стимулюючи до прискорення зеленого переходу всіх, хто ще не став на шлях змін. 

Війна в нашій державі уповільнила тимчасово реалізацію безлічі ініціатив, які ще на початку року були задекларованою метою. Однак, попри все, зупинитися – означає втратити майбутнє. 

Війна в Україні – загроза всьому континенту, ядерна небезпека, кліматична криза – все це мотивує об’єднувати зусилля і прискорювати перехід до сталого світу, роблячи саме стійкий бізнес більш успішним. 

Коли глобальні ризики продовжують наростати, бізнес-лідери стійкого розвитку прагнуть об’єднатись. 

«Чому ми залучаємо до взаємодії різні компанії, навіть такі, які не завжди мають бездоганний попередній досвід у сфері стійкого розвитку, або які працюють у галузях, які традиційно не вважаються лідерами сталого розвитку?

Ми не судимо про компанію за її спадщиною! 

Наша відповідь полягає в тому, що ми усвідомлюємо, що стійкість та її інтеграція в процес прийняття рішень в основному бізнесі — це шлях.

Якщо компанія серйозно ставиться до покращення сталого розвитку у своїй діловій практиці та сприятиме співпраці в галузі сталого розвитку між секторами та державою, тоді вона є бажаним членом проекту.

Ми знаємо, що жодна компанія не лише в Україні, а в світі не є досконалою і що всі компанії можуть бути кращими. 

Приєднання до проєкту дає всім підприємствам можливість стати частиною широкомасштабної співпраці, якої потребує наша Україна», - зазначає засновник проєкту, директор Національного центру сталого розвитку Людмила Циганок

Щоб вирішити глобальні проблеми відновлення об’єднуємо ЛІДЕРІВ-ЕКОТРАНСФОРМАТОРІВ, які мають інноваційне мислення, дії та імпульс, які дійсно можуть змінити континент.

Співпраця — це єдиний спосіб досягти цілей Green Recovery, вплинути та масштабувати системну трансформацію, якої потребує Україна, тому що разом ми можемо досягти того, чого не може досягти жодна компанія поодинці.

Організатори проекту – НЦСР та ПАЕУ запрошують провідних національних та міжнародних бізнес-лідерів допомогти сформувати Україні дорожню карту необхідних дій і рішень для екомодернізації бізнесу, поділившись власним шляхом змін. Проблеми клімату і довкілля не мають меж!

Проект передбачає участь вітчизняних і міжнародних проектів!

На що спрямовано проєкт? 

Обмін передовими практиками, сприяння розвитку мереж та забезпечення необхідного стейкхолдерам визнання.

  • Прискорене створення міжнародних партнерств, орієнтованих на збереження клімату і екотрансформацію галузей
  • Реалізацію міжнародним бізнесом екологічної поведінки на практиці
  • Якісний нетворкінг зацікавлених бізнес-лідерів
  • Можливість продемонструвати здобутий прогрес (Коли йдеться про вигоду від успіхів, досягнутих завдяки програмам декарбонізації, вкрай важлива можливість продемонструвати здобутий прогрес. Клієнти, інвестори, кредитори та акціонери розраховують отримати прозорі та достовірні дані на підтвердження заяв про здобутки, тобто йдеться про репутаційні та фінансові вигоди).

«ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ» - медіапроект, який з 2017 року відзначає кращі бізнес-рішення, проекти, стартапи, що роблять розвиток в Україні більш стійким і екологічним.

У 2022 році заплановано 5-й ювілейний проект.

В час війни і глобальних катастроф український бізнес, як ніколи раніш, потребує досвіду міжнародних компаній на шляху трансформації, підтримки міжнародних інституцій і консолідованого бачення відновлення України 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!