Новини

Повернутися до переліку новин

Як FedEx Express Europe об’єднує людей і можливості довкола екологічності

FedEx прагне об’єднати світ відповідальними та винахідливими способами. Ключова роль полягає в тому, щоб розширити можливості світу для ефективнішого підключення, мінімізуючи при цьому вплив на навколишнє середовище.


Довідка:

FedEx Express Europe

З’єднуючи Європу понад 35 років, FedEx Express об’єднує людей і можливості, пропонуючи клієнтам переваги доступу до найбільшої в світі мережі повітряних експресів і неперевершеної європейської мережі доріг. Це перша в світі компанія з доставкою протягом ночі, що назавжди змінила транспортну галузь. Увійшовши в Європу в 1984 році, FedEx Express зараз обслуговує сотні міст і ринків своїми міжконтинентальними та міжнародними службами експрес-доставки.


FedEx поставила перед собою амбітні цілі зменшити наш слід там, де є найбільший вплив на навколишнє середовище:

  • До 2030 року – до 30 відсотків авіаційного палива з альтернативних видів палива
  • Розширити виробництво відновлюваної енергії на місці та закупівлю кредитів на відновлювані джерела енергії

Парк повітряних та електротранспортних засобів:

FedEx керує 118 повністю електричними вантажівками та 364 комерційними гібридними вантажівками. Електричні транспортні засоби доставки з нульовим рівнем викидів обслуговують маршрути FedEx в Лондоні та п’ять у Парижі. FedEx нещодавно оголосила, що додасть до свого зеленого парку 87 повністю електричних вантажівок, в результаті чого кількість повністю електричних транспортних засобів у світі досягне 130.

Сім електричних триколісних велосипедів працюють у центральних районах Парижа, забезпечуючи надійну доставку вантажів до центру міста.

Компанія почала експлуатувати літаки Boeing 777F, які споживають на 18 відсотків менше палива, ніж вантажні судна MD11, і забезпечують більшу вантажопідйомність.  

Пакет і послуги 

Усі конверти з брендом FedEx тепер є нейтральними до вуглецю: FedEx Express співпрацює з некомерційним офсетним постачальником, який допомагає зменшити, замінити та нейтралізувати викиди вуглецю, інвестуючи у компенсації для кожної відправки конвертів безкоштовно для клієнтів.

Інструмент автоматизації FedEx Electronic Trade Documents (ETD) дозволяє клієнтам завантажувати свою міжнародну транспортну документацію в електронному вигляді. FedEx ETD зменшує потребу друкувати та підписувати декілька копій торгових документів, заощаджуючи час і гроші клієнтів, а також допомагаючи їм зменшити вплив на навколишнє середовище.

Більшість упаковки FedEx підлягає переробці та містить перероблені матеріали. Наприклад, культовий конверт FedEx на 100 відсотків складається з переробленого картону.

Засоби

У своєму центрі в Кельні компанія керує системою сонячної енергії, яка здатна виробляти понад 800 000 кіловат-годин електроенергії щороку – що еквівалентно потребам 230 домогосподарств з трьома особами. Цей проект FedEx Express є найбільшою сонячною установкою на даху з точки зору площі на даху площею приблизно 16 000 м2.

Європейський центр FedEx в Парижі отримав сертифікат ISO 14001 у 2011 році, що доповнює 50 об’єктів FedEx у Великобританії, які отримали таку саму сертифікацію.

Енергоефективний розподільний центр в Антверпені забезпечує зниження споживання енергії більш ніж на 40% і викидів CO2 на 60% щороку.

Розподільний центр у Махелені, Бельгія, містить сонячні панелі, які виробляють 144 000 кіловат-годин на рік, що еквівалентно потребам в електроенергії тридцяти домогосподарств на рік.

Об'єкт у Монпельє, Франція, має площу 1600 м2. сонячна панель, здатна виробляти 92 000 кіловат-годин електроенергії на рік, і первинна стрічка конвеєра малої потужності, яка споживає в 16 разів менше електроенергії, ніж стандартна трифазна стрічка на 380 вольт; разом ці функції економлять 41,1 тонни викидів CO2 щороку.

Прес-служба проекту

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!